Duikteam Best

Activiteiten

Activiteiten

Als vereniging organiseren we regelmatig verenigingsduiken, maar naast duikactiviteiten organiseren we ook niet-duik-activiteiten. De leden krijgen de gelegenheid en de vrijheid zelf deze activiteiten te organiseren. Alle activiteiten die al gepland zijn, zijn terug te vinden op de duikkalender op deze website.

Hieronder worden een aantal activiteiten benoemd om een betere indruk te krijgen.

Duikteam Best Nieuwjaarsduik 2015
Nieuwjaarsduik

Zoals de naam het al zegt is dit een duik om het nieuwe jaar in te luiden. Als afsluiting mag de erwtensoep en de glühwein natuurlijk niet ontbreken.

Duikteam Best IJsduiken
IJsduiken

Wanneer er ook maar iets van ijs op het water ligt, begint het bij velen al te kriebelen. Zo'n duik is lastig van te voren te plannen, waardoor deze op het laatste moment georganiseerd wordt. Het is een hele bijzondere ervaring. Om te mogen ijsduiken heb je een specialisatie nodig. Onze instructeurs zijn bevoegd om deze opleiding te mogen geven.

Paasduiken
Paasduik

Met Pasen gaan we onder water paaseieren zoeken. Bijvoorbeeld in de Langspier in Boxtel of in de Galderse meren.

Zeelandweekend
Zeelandweekend

Dit duikweekend wordt twee keer per jaar georganiseerd. Het hele weekend staan we dan op een camping en wordt er op verschillende plaatsen gedoken. Vaste prik zijn het Grevelingenmeer en de Oosterschelde. Ook een nachtduik en een BBQ zullen zeker niet ontbreken.

Activiteiten Bowlen
Overige activiteiten

In de maand december zijn we te vinden op een bowlingbaan, met natuurlijk Sinterklaascadeautjes.
Verder wordt er jaarlijks een feestavond georganiseerd.